News– BUSHMAN outdoor 🇸🇮

News

6 nasvetov, kako izbrati dobro bundo

6 nasvetov, kako izbrati dobro bundo

Ne glede na to, ali se odpravljaš na pohod, ribolov ali sprehod, se moraš v prvi vrsti počutiti udobno. Zakaj? Ker takrat ni pomembno, kakšne so razmere – lahko je mrzlo ali sije sonce, lahko se osredotočiš na izvedbo z ledeno mirnostjo in zbiraš eno izkušnjo za drugo. Pri tem ti lahko pomaga prava bunda. BUSHMAN ti lahko pove, kako izbrati najboljšo. Zakaj? Ker so naše bunde legende!

Preberi več

Fotograf Peter Slavik: Pomembna doživetja si dobro zapomnimo

Fotograf Peter Slavik: Pomembna doživetja si dobro zapomnimo

Petr Slavík - fotograf mednarodnega slovesa, ki ima za seboj več razstav (Izgubljeni svet, Spomini na Afriko), nagrad in dobrodelnih dejavnosti ter celo več knjig (Bližnja srečanja). Toda Petr ni le fotograf in popotnik. Je odličen pripovedovalec zgodb, pošten upornik, pravi oče ... in bushman. Kako bi ne bil, ko pa velik del njegovega srca zavzema grmičevje.

Preberi več

Iskreno: Zakaj BUSHMAN ni poceni

Iskreno: Zakaj BUSHMAN ni poceni

Včasih na družbenih omrežjih preberemo, da pretiravamo s cenami in da je iste stvari mogoče kupiti veliko ceneje. Nedvomno. Živimo v svobodnem času in vsakdo ima pravico do izbire. Mi smo se odločili. Želimo ustvariti oblačila, ki zdržijo tudi najzahtevnejše pogoje in jih odlikuje visok standard izdelave. Zakaj Bushman ne more biti poceni in zakaj stojimo za ceno naših izdelkov?

Preberi več

Modni navdih za zimo

Modni navdih za zimo

Kaj storiš, ko bo prišla zima? Rekl_a ji boš: "Pozdravljena," ker boš nanjo odlično pripravljen_a! Tukaj je nekaj nasvetov, kako kombinirati kolekcijo BUSHMAN zima 2022. Ker... čarovnija se zgodi tukaj! KOMBINIRAJ KOT BUŠMAN/-KA Jan nosi: pulover MUNGO hlače GIBSON Kombiniraj tudi z naslednjimi kosi: bunda TUCKER srajca LELAND LONG majica BASE torba ROMAGNOLA Ivan nosi: srajca HARRISON hlače LINCOLN II majica MURRAY II Kombiniraj tudi z naslednjimi kosi: bunda SIMIEN...

Preberi več

Kaj iščete?

Košarica