Naša zgodba– BUSHMAN

Naša zgodba

Naša zgodba

Ko sem začel projekt BUSHMAN, sem želel ustvariti nekaj, kar je običajno naravno, a resnično. Za ljudi z življenjskim pogledom, ki nas združuje.“

Jindřich Melichar

Ideja za ustvarjanje projekta BUSHMAN se je porodila v Avstraliji leta 1997. Takrat je imel Jindřich le daljše obdobje potepanja in spoznal, da poleg zanesljive opreme na potovanjih potrebuje tudi kakovostna in udobna oblačila. Na podlagi svojih izkušenj in izkušenj ljudi, ki jih je spoznal na različnih koncih sveta, je ustvaril lastno kolekcijo oblačil in dodatkov blagovne znamke BUSHMAN.

Od takrat je minilo veliko časa. Danes ima podjetje z mednarodno blagovno znamko BUSHMAN sedež v središču Evrope in ima mrežo lastnih trgovin ali prodajnih pisarn v številnih državah Evrope, Azije in Afrike.

Filozofija blagovne znamke BUSHMAN

Oblikujemo oblačila za na prostem in opremo za prosti čas in opremo za prosti čas BUSHMAN za moške in ženske, ki imajo radi svobodo, potovanja, odkrivanja in pustolovščine. Vodijo jih razum, a tudi nagon in močno spoštujejo naravo.

 

Bushman Expedition Outfitters

Vsi izdelki, ki jih izdelujemo, morajo biti zanesljivi in ​​praktični, predvsem pa vas morajo zanesljivo zaščititi na potovanjih. Uporabljamo skoraj izključno naravne materiale, kot so bombaž, volna, lan, bambus, usnje in drugo. S sodobno obdelavo in poznejšimi spremembami lahko dosežemo neprekosljive uporabne lastnosti posameznih izdelkov.

 

Spoštovanje narave

Zelo nas skrbi, kaj počnemo in kako vplivamo na okolje. Ne želimo, da za nami ostanejo gore težko obdelanih odpadkov. Oblačila in opremo iz naravnih materialov lahko na koncu poti enostavno odstranite ali reciklirate.

 

Navdih v potovanju

Od leta 1997 razvijamo in izdelujemo oblačila na prostem in za prosti čas. Ker radi potujemo in imamo radi pustolovščine, vemo, kaj ljudje potrebujejo na svojih potovanjih. Ustvarili smo že več kot trideset unikatnih kolekcij oblačil in dodatkov, ki so posledično napovedovali slog oblačenja BUSHMAN. V naših oblačilih se lahko sprehajate po gorah, po gozdu ali puščavi, vendar se lahko odpravite v središče velikega mesta ali s psom na sosednji travnik. Po pranju se boste počutili prijetno v istih stvareh kjerkoli v civilizaciji. In še vedno boste imeli stil.

 

Nazaj na naš izvor

Vsako leto ustvarimo dve novi kolekciji oblačil in dodatkov za toplo in hladno sezono. Poskušamo spreminjati in inovirati posamezne izdelke, da ustrezajo zahtevam in standardom sodobnega časa. Kljub temu kolekcija vedno temelji na preizkušenih izdelkih, katerih funkcionalnost in zanesljivost so že dolgo preizkušeni. Ne ustvarjamo oblačil za eno sezono, nismo podvrženi modnim nihanjem, poskušamo iti po svoji poti.

 

Sledite svojemu instinktu

Včasih imamo malo informacij, da bi se pravilno odločili v življenju ali kjer koli na cesti. V takih situacijah ne pride v poštev zanašanje na lastni instinkt. To je eden redkih trenutkov, ko se čim bolj približamo naravnim zakonom. Če vam bodo oblačila in dodatki BUSHMAN pomagali obvladovati takšne situacije, bomo veseli.

 

Čas je za pustolovščine!

Kaj iščete?

Košarica