Zamenjava velikosti– BUSHMAN

Menjava velikosti in vračilo izdelkov

Menjava velikosti

Zamenjava blaga za drugo velikost v 14 dneh po dostavi

Če želiš spremeniti velikost naročenih oblačil, pošlji blago nazaj neposredno na naš naslov Bushman, s. r. o., Městečko 75, 257 22 Čerčany. Na obrazcu, ki ga lahko naložiš tukaj, navedi blago, ki ga želiš zamenjati, pa tudi novo blago (vsaj v isti vrednosti) ali novo velikost. Običajno menjave uredimo v roku enega tedna po prejemu, najkasneje v 14 dneh.

Zamenjava se lahko izvede v 14 dneh od prejema prvotnega naročila (v skladu s sistemom sledenja prevoznika). Blago, poslano v menjavo po tem obdobju, dobavitelj ne bo upošteval, blago pa bo na njegove stroške poslano nazaj kupcu.

Vračilo blaga pri podjetju Packeta je enostavno. Preprosto zapakirajte blago in ga pošljite na naslednji naslov:

Packeta International_DPD d.o.o.
93387289
Celovška 492
1210 Ljubljana-Šentvid

Prosimo, upoštevajte natančen zgornji naslov, vključno s šifro v drugi vrstici, sicer nam pošiljka ne bo dostavljena.

Blago, ki nam ga pošlješ v menjavo, mora biti NEPOŠKODOVANO, NENOŠENO, NEOPRANO, ZLOŽENO in KOMPLETNO. Zato se prepričaj, da je v prvotnem stanju, da ni umazano, zmečkano in prepognjeno. Le tako vrnjeno blago lahko drugemu dobro služi.

Če pošlješ blago v menjavo, nam stroške pošiljanja plačaš ti. Poštnino plačamo pri prvi dostavi spremenjenega blaga. V primeru, da blago večkrat zamenjaš iz enega naročila, ti bomo zaračunali poštnino.
Vračilo kupnine do 14 dni od dostave blaga. 

Če blago ne izpolnjuje tvojih pričakovanj in zanj ne izbereš druge možnosti (glej zgornji postopek), pošlji blago nazaj na naš naslov Bushman, s. r. o., Městečko 75, 257 22 Čerčany. Na obrazcu, ki ga lahko preneseš tukaj, označi možnost „Vračilo blaga v 14 dneh“ in navedi številko svojega bančnega računa, na katerega ti bomo vrnili denar. Blago pošlji v originalni embalaži, dobro zapakirano. Priloži račun, ki smo ti ga poslali po e-pošti, in ta obrazec (izpolnjeno na drugi strani). Pošiljko pošlji priporočeno in zavarovano (v lastnem interesu). Pošiljke ne pošiljaj po povzetju, paketov po povzetju ne sprejemamo. Vračilo bo izvedeno v zakonskem roku 14 dni, kupnino običajno vrnemo takoj ali v enem tednu.


V skladu z določbami § 1829 in nasl. civilnega zakonika, imaš pravico odstopiti od pogodbe v 14 dneh po prejemu blaga (v skladu s sistemom sledenja GLS). Blago mora biti NEPOŠKODOVANO, NENOŠENO, NEOPRANO, ZLOŽENO in KOMPLETNO.. Blago, poslano po tem obdobju, dobavitelj ne bo upošteval, blago pa bo na njegove stroške poslano stranki. Če je naročilo vključevalo brezplačno darilo ali za 0,01 EUR, je treba to darilo vrniti ob vračilu blaga, sicer se od vrnjenega zneska za blago odšteje trenutna polna cena darila.

Kaj iščete?

Košarica