6 nasvetov za srečen zakon! Naučite se, kako to počnejo bušmani.– BUSHMAN

Srečen zakon obstaja! Preberi, kako to počnejo bushmani!

Srečen zakon obstaja! Preberi, kako to počnejo bushmani!
  1. Daj svobodo, ne verige

Ali želi tvoj bushman loviti ribe? Naj gre! Ali se želi tvoja bushmanka odpraviti na pustolovščino v mesto? Brez vsega ... Ni važno, da je treba popraviti stopnice ali zlikati perilo. Delo ne bo izginilo, vendar tudi izkušnje ne. V vsakem primeru si zapomni nekaj: odnosi povezujejo, vendar ne smejo dušiti. In bushmani radi tečejo "svobodno", ne na povodcu. Dajanje svobode pomeni veliko zaupanje in veliko odgovornost tistega, ki jo prejme.

NASVET: Namesto verig podari pas. Pasovi BUSHMAN bodo držali, a ne dušili!

 

  1. Pes spozna psa

Starodavna življenjska modrost pravi, da mora ženska z moškim ravnati kot s psom – mu dati priboljšek in ga izpustiti. Pravzaprav se prag norosti tudi pri ženskah s praznim želodcem precej dvigne. To velja tudi za bushmane. Radi imajo izzive in pustolovščine, vendar so tudi uživači in vedo, da je življenje s praznim želodcem le polovično.

In ne reci, da na potovanju ni časa za hrano. Prenosni kuhalnik STOVE se prilega tudi v najbolj običajen nahrbtnik in ti bo pomagal pripraviti kakovosten obrok tudi sredi divjine. In če res ni prostora, imej za vsak slučaj s seboj sušeno meso BUSHMAN. Pregnalo bo lakoto, telesu dalo beljakovine in je neverjetno dobrega okusa! 

 

  1. Spusti paro

Včasih je treba upočasniti korak. Včasih se je treba preprosto izklopiti. Ko pa vsi prejšnji ukrepi ne uspejo, je čas, da spustiš paro. Za to so namenjene vse dejavnosti na prostem. Povzpni se na goro in rjovi kot lev, spakiraj opremo in poišči odgovore v zvezdah, pojdi na ribolov, se skrivaj v delavnici ali pa se preprosto potepaj in bodi nekaj časa sam s seboj. Vrnitev bo spektakularna!

NASVET: Če iščeš pripomoček, ki ti bo olajšal pobege v naravo, posezi po bombažnem ekspedicijskem brezrokavniku FARGO. Ima številne žepe in celo lastno mrežo proti komarjem!

 

  1. Za udobje …

... se moramo dobro počutiti. Izboljšaj skupna doživetja z oblačili, v katerih se ne znojiš in ti omogočajo gibanje. Morda se zdi, da gre za malenkost, vendar si lahko z nenehnim popravljanjem srajce, vlečenjem za hlače ali nošenjem jakne, v kateri te prepiha, zelo hitro pokvariš doživetje. Z ustreznim oblačenjem (zlasti v naravnih materialih) boš povečal_a svoje udobje in se počutil_a še bolj sproščeno. Preprosta enačba, ki DELUJE.

Saj veš ...

... BUSHMAN razmišlja o parih, ki se radi ujemajo? Na primer, k moškemu črtastemu puloverju LAVERTON si lahko omisliš žensko različico puloverja z rolojem LEONORA. Ženska obojestranska jakna MERINDA se ujema z moško obojestransko jakno AERIAL, odlično pa se bo ujemala tudi s toplim puloverjem MUNGO, ki je sicer moški pulover, vendar ga zahvaljujoč oversize kroju obožujejo tudi bushmanke.

  1. Umetnost ustvarjanja sreče

Če si po srcu bushman, vemo, da ne maraš nakita in čokolade. In veš kaj? Ni važno! Če si dobro ogledaš e-trgovino BUSHMAN, boš ugotovil_a, da je polna majhnih užitkov. Na voljo so ti nežni maksi rute in šali, elegantne čutarice ali kozarec za vino, ki ga zlahka odviješ in spraviš v žep. Pa še bombažne majice BUSHMAN z originalnimi potiski in minimalističnimi možnostmi? Bushmani jih obožujejo že 25 let.

 

  1. Katere so tvoje vrednote?

Receptov za srečen zakon je nešteto in veseli bi bili, če bi prispeval_a v našo zasebno "bushmansko" kuharsko knjigo in z nami delil_a svojega. Prepričani smo, da se strinjaš, da so tvoje vrednote pomembnejše od vsega drugega. Ker je odnos med dvema osebama običajno velik odraz tega, kako lahko živita sama s seboj. Bushman vrednote že poznaš – so spoštovanje, svoboda, resnica, neodvisnost in perspektiva. Kdo ve, morda bi bilo, če bi te atribute življenja vsi vključili v svoje vsakdanje življenje, naenkrat na svetu toliko ljubezni, da je morda ne bi bilo dovolj na svetu ...

 

 

Kaj iščete?

Košarica