Predobro dvostranska– BUSHMAN

Predobro dvostranska

Predobro dvostranska
Moška jakna Aerial je lahka poleg tega pa ti lahko reši življenje ne le v divjini! Ne verjameš?
Ne glede na to, ali si začetnik ali pustolovec, s tisto to jakno ni treba skrbeti, da te bodo dobili ali pa te ne bodo našli. Veš, ko greš s spreji za grafite in potem bežiš od zakona ... Ali pa greš v hribe, mobilni telefon in GPS sta izpraznjena... Ravno to boste v teh primerih cenili BUSHMAN jakno AERIAL.
Je dvostranska in v obeh primerih vam lahko reši glavo. Odidi ven s svojo bando v rumeni barvi in ​​jo med tekom obrnite za vogalom v siv antracit in se zliješ z množico!
Zdaj pa resno. Prehodna jakna AERIAL je primerna tudi za mirnejše življenje in veliko realnejšo situacijo. Je lahka in zračna in jo lahko nosiš v mestu in naravo. Poleg tega ni samo za mlade. Skrbeli smo za kroj, zato se bo prilegala kateri koli postavi.


Naredili smo jo iz 100% bombaža, ga opremili s prostornimi žepi in kapuco z vrvico. Na antracitni strani boš našel_a odtis BUSHMAN in R4N Respect for Nature – ena od vrednot blagovne znamke.
Rumena stran ima na hrbtni strani značilen BUSHMAN odtis, simbol garancije dobrega počutja. Optično ti razširi ramena in izgleda "cool". Ta jakna ti bo služila od pomladi do jeseni in ti vsi bodo zavidali.

Ne samo, da ta jakna naredi bushmana iz bushmana, ampak vam daje široko izbiro, ki bo dopolnila tvoja oblačila. In če oklevaš, navdihni se z našimi nasveti za druga udobna oblačila, na primer iz naše nove kolekcije ali iz naših odličnih dodatkov BUSHMAN. V visokokakovostnih usnjenih škornjih EXPEDITION II boš zagotovo stopil_a v slog, kamor koli greš. Našel_a boš veliko majic iz kakovostnega bombaža in drugih naravnih materialov, zagotovo pa boš izbral_a nekaj hlač s pravimi BUSHMAN žepi. Da ne omenimo velik praktičnih dodatkov, na primer usnjene denarnice DALASI ali elegantni nahrbtnik THABO iz bombažnega platna.

Ali že veš, če boš ostal_a doma ali si pustolovec_ka? Ali pa si dva v enem kot jakna AERIAL?



Jakna AERIAL
Hlače MARSHALL III
Majica CAREDO II
Majica OAKHURST
Nahrbtnik THABO
Denarnica DALASI
Potovalna steklenica BUSHMAN
Čevlji BUSHMAN EXPEDITION II
 

Modni navdih:

V glavni vlogi BUSHMAN jakna AERIAL




Majica OAKHURST dark grey
Enostavno BUSHMAN. Moška majica iz organskega bombaža s kratkimi rokavi in ​​potiskom. Pojdi na primer z njo na letalom in bodi kul.

 
Kratke hlače RANCHO dark grey
Elegantna kakovost. Klasične moške kratke hlače RANCHO so idealne za mesto ali pisarno, če to dovoljuje kodeks oblačenja.


Torba ROMAGNOLA black
Klasična usnjena potovalna torba s snemljivim ramenskim pasom - ne išči več prave pustolovske torbe.

 
Majica FIREBAUGH dark grey
Uživaj v svobodi gibanja kot orel nad Yosemitejem ... Izpolni svoje sanje z majico FIREBAUGH in uživaj v občutku dobrega počutja in čistosti iz kombinacije naravnega bombaža in bambusovih materialov.

 
Torba FALCON black
Usnjena torba BUSHMAN FALCON je narejena iz italijanskega govejega usnja, ki ima značilen videz.

 
Majica CAREDO II stone
Le sprosti se v miru. Prav to spodbuja moška bombažna majica tipa "henley" s kratkimi rokavi.

 
Hlače MARSHALL III dark grey
Heavy duty hlače? To so hlače, ki so odporne na velike obremenitve. Moške hlače MARSHALL III so narejene iz trpežnega bombažnega ripstopa in trajajo dolgo.

Kaj iščete?

Košarica