Lažji kot vetrič– BUSHMAN

Lažji kot vetrič

Lažji kot vetrič
Če obstaja popolna poletna majica, se ji reče SEADRIFT. Toda pozor: te majice ne boš želel sleči! Črpaj navdih, takoj ko jo oblečeš.
Neverjetno udobna. Tako bi zlahka opisali moško poletno srajco BUSHMAN SEADRIFT. Ampak to bi bila škoda. Saj bi se lahko o tej srajci pogovarjali ure in ure ...
Na primer o tem, da je narejena iz 100% muslina. Imenuje se tudi gaza, je lahka in zračna bombažna tkanina. Tako lahkotna, da jo na svojem telesu komaj čutiš. In tudi res zelo tanka, zato smo jo uporabili v dveh slojih, povezanih z nevidnim šivom. Zahvaljujoč temu ni več prozorna, a ohranja zračnost.
To je preprosto popoln poletni material, ki odlično vpije znoj in je z vsakim novim pranjem še mehkejši. Zahvaljujoč temu bušmani obožujejo srajco SEADRIFT in opozarjajo: V nobenem primeru je ne posojaj nikomur! Ne bi ti je več vrnili ...
Izbiraš lahko med štirimi barvnimi različicami, tako da je odvisno od tebe, kam se boš podal. Ne glede na to, ali gre za vroče mesto, plažo ali pragozd, boš v vsakem primeru frajer. Poleg tega je to zagotovo kul.
 

Modni navdih:

V glavni vlogi poletna srajca SEADRIFT



Če se nekaj splača, je to vlaganje vase. Tudi s takšnimi kosi v omari, v katerih se počutiš prijetno in si lahko to kar si, ne glede na to, kaj delaš in kje si. Srajca SEADRIFT ustreza najvišjim zahtevam pri nakupovanju, kar se vrača z vsakim nošenjem: udobje in široka uporabnost. Obleci jo, če greš v pisarno, do vode ali na večerjo s prijatelji. Sproščen slog, dodelani detajli in brezčasen kroj ti bodo omogočili, da jo enostavno kombiniraš s skoraj vsem, kar že imaš v omari.

Srajca SEADRIFT dark blue

Moška bombažna srajca SEADRIFT te bo prepričala z lahkim in udobnim materialom. In ves dan ti bo lepo.

 
Majica ARVIN cream
Gore rastejo z tal, osnova garderobe je kakovostna bombažna majica s kratkimi rokavi.

Kratke hlače METTLER
Žep namesto trezorja? Prav s takšnim smo opremili trpežne moške kratke hlače METTLER. Neverjetno ergonomsko postavljeni žepi te bodo zagotovo prepričali.
 
Šal ANISA II
V suhem vremenu se morate pravilno opremiti. Obleko dopolni s prijetnim šalom ANISA II in ne samo, da boš videti odlično, ampak tudi zeblo te ne bo v vrat.

Čevlji EXPEDITION II
Legenda tudi za najzahtevnejše odprave. Čevlji EXPEDITION II v moških in ženskah velikostih niso namenjeni le profesionalnim popotnikom.  
Torba ROMAGNOLA
Klasična usnjena potovalna torba z naramnico, ki jo je enostavno odpeti - prave pustolovske prtljage ne išči več.

Srajca SEADRIFT white
Srajca ni udobna le zaradi materiala, za svobodo gibanja smo jo razširili z dvema pregiboma. In na koncu smo jo še posebej oprali, da je še bolj prijetna za telo.  
Majica ECHO
Ni ti treba biti ravno hipi, Volkswagen T1 je preprosto legenda. Moška bombažna majica s kratkimi rokavi in potiskom, s katero pokažeš, zakaj si na svetu.

Hlače WASCO light olive
Legendarni snemljivi žepi v lahki različici. Časi, ko so cargo hlače pripadale le gozdu, so minili, zdaj se lahko odpraviš v vrtinec velikega mesta.  
Slamnati klobuk STRAW HAT
Za košnjo vrta, na plaže, v mesta, na dopustu ... S klasičnim slamnatim klobukom iz 100% naravne riževe slame te sonce ne bo ustavilo na nobeni poti.

Hlače WASCO beige
WASCO so cargo hlače in kratke hlače v enem, zato je problem s pakiranjem za potovanje rešen, preden lahko rečeš zadrga.
 
Torba KYOGA
Vse pri roki v elegantni embalaži. Usnjena ramenska torba s krajšim sprednjim delom bo odlično dopolnila mestno opravo vsakega pravega bušmana.

Majica ARVIN terracotta
Osnovna moška bombažna majica s kratkimi rokavi, klasičnega kroja. Izberi barvo za svoje potovanje in bodi kul.

Kaj iščete?

Košarica