Malo drugačno pisalo– BUSHMAN

Malo drugačno pisalo

Malo drugačno pisalo
Kombinacija pisalnega pribora s preprostimi sredstvi za samoobrambo ponuja tudi veliko praktičnih dodatkov. Ne išči več idealnega darila, ki ni le igrača!
Kaj je bilo prej: svinčnik ali kubotan? Za nekatere je vprašanje pomembno, za nas je nesmiselno. Nekaj ​​pa je gotovo: cenili boste taktično pero, tudi če se ne boste znašli v situacijah, v katerih bi lahko vsak dan izgubili življenje. TACTICAL PEN BUSHMAN ima neopazno lastnost, ki ni le igrača in ti ponuja veliko praktične uporabe
Lahko zdrži skoraj vse. Telo taktičnega svinčnika BUSHMAN je izdelano iz lahkega in trpežnega letalskega aluminija, zato ne bo velik tehtalo v žepu, na pasu ali za izrezom majice. V zloženem stanju imaš takoj svetilko in konico, ki je primerna ne le za razbijanje stekla, na primer v prometni nesreči - ko veš, v kateri občutljivi del na telesu treba v samoobrambi zabosti, si skoraj zmagal_a. 
Nad sponko za vstavljanje za pasom boš našel_a še eno zaponko z rezalnikom vrvi. Preprosto odvij peresnik v srednjem delu in vedno imaš pri roki zanesljiv peresnik (paket vsebuje tudi dva rezervna svinčnika).
In ko odviješ peresnik na dnu? Na voljo imaš veliko možnosti za nastavitev glede na trenutne potrebe. Nanjo na primer privij piščalko in sporoči, če se izgubiš v gozdu ali v primeru napada. Ali pa privij kresilo in bodi prepričan, da boš v sili zažgal ogenj tudi brez vžigalic in vžigalnika. Ne samo modelarji bodo cenili nastavek v obliki skalpela, primeren za fino rezanje, tudi so vložki s križni in ravnim izvijačem primerni za vsakogar kadar koli. Izpolni svoje sanje in preizkusi, kako je biti v koži agenta 007. S taktičnim peresom TACTICAL PEN k tebi ne bo prišel noben zlobnež in tudi na cesti ne boš imel_a težav.
 

Kaj vsebuje TACTICAL PEN:

Na začetku je bilo …

O kubotanu: imenujejo ga tudi yawara, palmova palica ali dulo dulo in je majhno, neopazno, a učinkovito orožje za osebno zaščito. Zatič v roki ne povzroča smrtnih ali resnih poškodb in njegova uporaba ni na noben način omejena. Uporablja že od srednjega veka, sodobno obliko pa je odkril Japonec Takajuki Kubota v šestdesetih letih prejšnjega stoletja in je bila namenjena policijskim silam. Taktična peresa še razširjajo možnosti kubotana in ponujajo številne druge funkcije.
In mnenja, da je trženje samo izmišljotina za ponudbo neuporabnega izdelka, brez katerega ne gre? To je mogoče, ampak kdo bi se lahko uprl takemu izdelku ...

 

Kako zanetiš ogenj s kresilom?

Kaj iščete?

Košarica